PÁNVE

Pánve nízké

Ideální pro smažení, přípravu minutek a všech na prudko připravovaných pokrmů - přípravu steaků, řízků, vajec, omelet, bramboráků, opékaných brambor

Pánev nízká
Název Rozměry Cena
Pánev nízká 24 × 4,5 cm 1 810 Kč
26 × 4,5 cm 1 970 Kč
28 × 4,5 cm 2 130 Kč
Pánev nízká (indukce) 28 × 4,5 cm 1 950 Kč

Pánve zvýšené

Doporučujeme zejména pro přípravu jídel s omáčkou a masové plátky a závitky - kotlety, roštěná, medailonky, masová a zeleninová směs, ragů, lečo, rybí filé, dary moře – krevety, mušle, kalamáry, smažený květák

Pánev zvýšená s poklopem
Název Rozměry Obsah Cena
Pánev zvýšená s poklopem 20 × 6,5 cm 1,5 l 2 110 Kč
24 × 6,5 cm 2,5 l 2 310 Kč
26 × 6,5 cm 3 l 2 520 Kč
28 × 6,5 cm 3,5 l 2 740 Kč
Pánev zvýšená s poklopem (indukce) 28 × 6,5 cm 2 270 Kč

Lívanečníky

Doporučujeme na přípravu lívanců, bramboráčků, volských ok, bavorských vdolků.

Lívanečník
Název Rozměry Cena
Lívanečník Ø 26 cm 2 140 Kč